Valentin napi Lo(c)kalbox, okos ajándékdoboz

19.990Ft

10% kedvezmény az ire10 kuponkód használatával a Lockalbox partnerünknél való vásárlás során.

Prémium fából készült okosajándékdoboz

A fa dobozos ajándékok már önmagában prémium érzést keltenek mindenkiben. A Lo(c)kalboxban az tetszik, hogy a megvásárlásával nemcsak a helyi vállalkozókat támogathatjuk, hanem játékos módon tudjuk kinyitni a dobozt, és miután a beltartalmát elfogyasztottuk a doboz dekorációs elemként szolgál.

10% kedvezmény az ire10 kuponkód használatával a Lockalbox partnerünknél való vásárlás során.

A doboz tartalma:

db GONG – EperMálna bor (0,75 l)

Egy hölgyeknek is külön kedvező, finom és különleges gyümölcsbort hoztunk a Gongtól, akik a 2021-es év legeredményesebb pálinkafőzdéje címet is megkapták, és nemzetközi szinten is kimagasló szakmai díjakkal rendelkeznek. A pálinka helyett azonban most az EperMálna boruk került be dobozunkba. Ez a bor megmutatja, mit tudnak a gyümölcsök a maguk erejéből, szőlő nélkül. A bogyós gyümölcsök illat- és ízkaraktere határozza meg a termék egyediségét, az eper és málna dominanciájával. Mély, selymes, simogató üde ízére emlékezni fogunk, kiegyensúlyozott savtartalma harmonikussá teszi a terméket. Hozzáadott aromát, színezéket nem tartalmaz.

.Alkoholtartalom: 10%

1 db Pokoli konyha – Lilahagyma lekvár (250 ml)

Ha még nem kóstoltad, elsőre furcsán hangozhat a lilahagymalekvár, ami az édes és sós ízeket ötvöző különlegesség. Egy biztos, hogy egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik a gasztronómia szerelmeseinek körében. Nem véletlenül, mivel tökéletes kiegészítője a sült húsoknak, zöldségeknek, vadételeknek egyaránt. Kedvesünkkel vagy éppen családodunkkal töltött kellemes hangulatú vacsorához izgalmas kiegészítő. Ezt a finomságot a Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő chili termékeiről is méltán híres Pokoli konyha alkotta. Ez az egyik legkeresettebb termékük, hogy őket idézzük: “nem győzünk eleget készíteni belőle, annyira szeretik a vásárlók”. Itt az ideje, hogy megajándékozz valakit ezzel a kistermelői, kézműves műremekkel.

1 db chocoMe – mangó-ananász lekvár (260 g)

Aki kicsit is jártas a hazai kézműves csokoládé brandek terén bizonyára ismeri a chocoMe-t, ahol a termékek rendre sorozatban nyerik a nemzetközi elismeréseket a legrangosabb versenyeken. Ajándékdobozunkba ezúttal egy lekvárt hoztunk tőlük, ahol egyik kedvenc gyümölcsüket a mangót házasítják össze a Costa Rica-ból származó zamatos ananásszal, ennek végeredménye pedig, egy fenomenális lekvárkülönlegesség, amely ráadásként csökkentett cukor tartalmú és 84,1%-os gyümölcstartalommal rendelkezik.

1 db Demeter Chocolate – Hawaii vörös sóval és piemonti mogyoróval szórt karamellás csokoládéja (100 g) – nemzetközi Greate Taste Awards* díjazott

Az RTL Klub Cápák között című műsorából is jól ismert Demeter Chocolate számos nemzetközi díjjal rendelkező kézműves csoki manufaktúra. Minden termékükben érezhető a szakmaiság és a csokoládéért való rajongás. Ennek a lágy karamellás csokoládénak az édes felhangjait tökéletesen ellenpontozza a roppanós, piemonti mogyoró és az egzotikus Hawaii vörös só karcossága. Édes és sós, kemény és lágy. Az ellentétek vonzó harmóniája rejlik ebben a táblában, ami a londoni Great Taste Award Michelin csillagos séfekből álló zsűrijének is elnyerte a tetszését, hiszen rögtön egy csillaggal jutalmazták.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, karamellizált cukor, emulgeálószer: szójalecitin, piemonti mogyoró, hawaii vörös só, természetes vanília.

Eddigi díjak: Greate Taste Awards díjazott 1 csillag

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 17 cm x 8,5 cm

Dekorációs elemként tudod használni az otthonodban

Amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

Plusz élmény nyújt az ajándék, mert az okosajándékdobozt egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tudja kinyitni a megajándékozott.

Már ez önmagában emlékezetessé teszi az ajándékot. A doboz további felhasználása dekorációs elemként pedig egészen biztosan.

A Lo(c)kalbox csapata gondos kutatómunka eredményeként olyan hazai kézművesek termékét teszi a csomagba, hogy még te is kedvet kapsz a hazai termékek megismeréséhez.

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.