Tányér Triangle Sand türkizkék 20,5 x 15,9 cm – Gaya

2.290Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől a Solapoint manufaktúra webshopjából tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Tökéletes választás, hogy mindennap étteremben érezd magad

A svájci manufaktúra, a Solapoint már 1866 óta visz új élményeket  az otthonokba, éttermekbe és a világ bármely pontján lévő konyhákba. Ezek a különleges színű és formájú tányérok bármelyik modern és vintage stílusú konyhának a kellékei lehetnek. Azt már biztos te is tapasztaltad, hogy egy ízlésesen és szép tányérban tálalt étel hamar meghozza az étvágyadat még akkor is, ha nem voltál éhes.

Pörgetve a Facebook vagy Instagram történeteket, szinte minden nap belefutunk egy-egy ismerősünk által készített ételfotóba. Egy ilyen kép esetében nem csak az ragadja meg a szemedet, hogy milyen gusztusos az az étel, hanem az is, hogy miben van tálalva.

Tökéletes választás lehet nászajándéknak is, természetesen kollekcióban megvásárolva és figyelembe véve az ifjú pár ízlését. Különböző színben és stílusban is kaphatóak a Solapoint-nál.

Ez készletben jó (kattints ide)! Ebben egyetérthetünk. A célunk az volt, hogy megtedd az első lépést. Ide kattintva eléred a készletet is.

A Gaya kollekcióra jellemző a szembetűnő és művészi formatervezés, amely a természet által inspirált színek és anyagok kombinációjából jött létre. Az ebből a kollekcióból származó tányérok minden asztal domináns részét képezik, ideálisan arany vagy réz színű evőeszközzel kombinálva. A türkiszkék lapos tányér tökéletes választás, amennyiben valami egyedit, rendhagyót és esztétikailag szembetűnőt keres. Az ovális tányérokhoz háromszög alakú tányérokat is kínálunk ebből a kollekcióból. A háromszög alakú lapos tányér vidéki stílusú házakba illik, de a megfelelő kiegészítőkkel megtalálja a helyét a modern belterekben is.

Ha készletben vennéd, akkor kattints ide!

Termékadatok:

ANYAG: finom kínai porcelán
FELOSZTÁS: tálalási
SZÍN: türkisz
TÖMEG: 314 g
HOSSZ: 205 mm
SZÉLESSÉG: 159 mm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.