Szűz horoszkóp lápisz lazuli ásvány karkötő

2.274Ft

A szűz jegynek megfelelően tervezett szerencsehozó karkötő a 8mm lápisz lazuli ásványgyöngyökből és egy acél köztes elemből áll. A köztes elemen 3 szimbólum található, a gyöngyök gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. A karkötő a születési időszakuknak (08.24 – 09.23) megfelelő szűz jegyűeknek készült.

10 dolog, ami jellemző a szűz jegyben születettekre (08.24. – 09.23.): Melyik illik rád vagy ismerősödre?

  1. Precizitás és rendszerezettség
  2. Felelősségteljes hozzáállás
  3. Kritikus gondolkodás
  4. Biztos alapokra épülő tervezetek
  5. Jól átgondolt döntések
  6. Alaposság és türelem
  7. Állhatatosság és kitartás
  8. Intelligencia és okos gondolkodás
  9. Egyedüllétre való igény
  10. Nagy igény a tisztaságra és rendre.

A lápisz lazuli ásvány hatása: A lápisz lazuli segít felfedezni a belső igényeinket, támogatva önbizalmunkat a magunk igazának kiállásában. Elősegíti a tudatosságot az elnyomott érzelmek felől, valamint nyitottabbá teszi a szégyenlős embereket a körülöttük lévő világgal való kapcsolatteremtésben. A pirit a lápisz lazuli-ban segít javítani a mindennapi élet szervezését, így a teendők könnyebben végezhetők. Ha a lápisz lazuli kődarab a párnák alá kerül, akkor frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel reggel. Végül, a lápisz lazuli segít problémáink feldolgozásában és sorsunk elfogadásában, ami egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet eredményez.

 

Az ásványok és kristályok már az őskorban is használatban voltak a test, lélek és érzelmek harmóniájának fenntartására. Az ősi kultúrákban ezek az ásványok népszerűek voltak. Az évszázadok alatt sok tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Az ásvány ékszerek leírása a szakirodalom alapján készült összegzéseken alapul. Az ásványok viselése, használata nem helyettesíti a modern orvostudományt. 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.