Sablon kávé díszítésére (16 db)

4.290Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Vigyünk egy mosolyt a reggeli kávézásba!

Kevés olyan ember van a világon, akinek nem kávézással indul a napja, viszont annál több olyan ember van, aki nehezen éli meg a reggeleket. Ezeknek a kedves sablonoknak köszönhetően új színt vihetsz a reggeli rutinodba. A 16 db sablonnak köszönhetően minden nap más-más formával díszítheted ki a reggeli napindítódat, hozzáigazítva a hangulatodhoz. Kávéimádó kedvesednek akár ágyba is viheted például a szívformával díszített italát, gyermekednek pedig tejszínhabos kakaóját díszítheted ki egy smilesablonnal.

Kezdő baristaként a latteart tudásod legelső lépcsőfoka lehet ez a sablonszett. Egészen biztos, hogy kedvet kapsz a további szintek elsajátításához, illetve, hogy tökéletesre fejleszd baristatudásodat. Amennyiben hobbicukrász vagy, de még a nem mozogsz otthonosan a desszertdíszítésben, úgy a sablonok használatával tudod ezt álcázni.

Fontos tudni, hogy ne érjen csalódás, a kávé díszítése a sablonnal, akkor lesz megfelelő, ha tökéletes habot sikerült a kávédra tenni. A süti díszítésénél pedig egyenletesnek kell lennie a tejszínhabnak, hogy a sablonforma ne mosódjon el.

Ajándéknak szánod? Remek választás lehet, hiszen szinte mindenki kávézik vagy szereti a desszerteket. Tipp: párosíts mellé  egy prémium-, vagy valamilyen kapszuláskávét.

Termékadatok

  • Sablon kávé, süti, desszert díszítésére (16 sablon és 1 szita)
  • Alkalomtól és hangulattól függően 16 sablonból választhat
  • A sablonok műanyagból készülnek és élelmiszerrel érintkezhetnek
  • A szita rozsdamentes acélból készül
  • Ajándékcsomagolás
  • A csomagolás mérete: 8,5 × 13,1 cm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.