Picnic time piknikkosár, 4-személyes, barna

37.395Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az 4home webáruháztól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Ragadj meg egy pokrócot és egy piknikkosarat és irány a természet!

Ha piknikkosárra gondolsz, akkor neked is egyből a kellemes tavaszi vagy őszi programok jutnak eszedbe? Én is mindig irigykedve néztem a Margitszigeten hasonló piknikkosárból majszoló családokat, romantikázó párokat. Ha ránézel erre a felsorolásra, már ott is érzed magad a klasszikus kockás pléden: sonkás szendvics, vagy pástétom, sajt, uborka, paradicsom, saláta, narancslé, szőlő vagy alma és természetesen desszert, például muffin vagy rétes társaságában. És mit hallok a háttérben… csak nem egy bor pukkanását?

Kellemes időtöltés a természetben egy környezettudatos megoldással

Sokáig kerestem a pont ideális formájú piknikkosarat, tudod amit az amerikai filmekben mindig látni szoktunk. Ez az! Amit érdemes kiemelni, hogyha már egyébként is kiszabadulunk a természetben, akkor ne a sok műanyagot termeljük, így ideális választás, hogy megóvjuk a környezetet.

De miért is piknikkosár, miért is vedd meg egyben? Teheted fel magadban a kérdést, jogosan. Átnyálaztam a hasonló kaliberű kosarakat, különböző megoldásokat, megtapogattam, megforgattam a termékeket és érezhető, hogy bizony a bele való poharak, evőeszközök kiválasztásával azért el kellene tölteni egy kis időt, főleg azért is, hogy passzoljon a piknikkosárba és még férjen is mellé étel / ital. Itt mindent megkapsz egyben!

Igazi Instafotó kompatibilis élményekben lesz részed! Egészen biztosan készíteni fogsz egy-két képet, amelyek természetesen a közösségi média platformokon fognak landolni, és csak úgy vonzzák majd a lájkokat.

Az ára! Nos igen, egy piknikkosár nem olcsó, de számold ki, hogy mennyi alkalomra fogod elvinni magaddal, mennyi élmény fog hozzá társulni. Na és természetesen azt is, hogy van benne 4 főre  tányér / csésze / evőeszközök és mindezt biztonságosan tudod rögzíteni is. Igen a rögzítés, ezeket a rögzítő elemeket külön fel kellett helyezni a kosárra.

Termékadatok

A kosár felszerelése:

  • 4 db evőeszköz / kés, villa, kanál
  • 4 db csésze
  • 4 db tányér

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.