Panda persely gyerekeknek

4.990Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Ez egy igazán különleges persely. Egy kis panda gyűjti be a pénzünket

Ezzel a persellyel aztán rá lehet venni a kisgyermekünket a tudatos megtakarításra. Nemcsak egy egyszerű bedobom a pénzt és akkor majd egyszer összegyűlik, hanem a perselyben lévő kis állat (most Panda, de van Cicás is) gyűjti be azt tőlünk. Ez a kis plusz dolog sokat segít abban, hogy ez szokássá váljon. Csak nem a következő pénzügyminisztert melengeted a kebleiden?

Ez egy igazán kedves ajándék, és a polcon, szobában is jól mutat. A panda most nagyon népszerű állat különböző termékeknél, mesékben, talán azért is van így, mert olyan barátságosnak tűnnek.

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

A Cicás perselyhez hasonló, igazából annak testvére. Amit észre vettünk, hogy halkabb mint a Cicás megoldás. Szintén plüssös anyaggal van bevonva a kis állat, sőt a mancsa is a pandának. Nem tudsz milliókat elhelyezni a perselyben, a szokásosnál kisebb a tároló kapacitása, valószínűleg az állat és a mechanika miatt.

Masszív, jó minőségű, jól összeillesztett tárgy.  A pénzt könnyű kiszedni belőle, de egyébént egy kisgyermek nehezen fogja kiszedni belőle.

Ne felejtsd el, hogy nincs benne elem.

Termékadatokat

  • Persely, amely egy állatkát rejt magában
  • Hangokat ad ki
  • 2 x AA elemre működik (a csomagolás nem tartalmazza)
  • Műanyagból készül
  • Mérete: 12 x 10 x 9,2 cm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.