Öntapadós kréta tábla

1.990Ft

Kréta tábla, öntapadós krétafal gyermekeknek, de akár felnőtteknek is

Csendben van a gyerek. Mit csinálhat? Egészen biztosan rosszban sántikál. WC guriga szanaszét a fürdőben, vagy éppen Picasso-t játszik a falon? Utóbbihoz nyújtunk alternatívát ezzel a termékkel.

Könnyen felhelyezhető az öntapadó korongok segítségével és még környezetbarát is. Krétával tud akár a kis művész rajzolni, írni a felületre, de akár mi is használhatjuk arra, hogy üzenetet írunk családtagjainknak. Könnyen letörölhető és máris tiszta vászonnal indul a mi kis Leonardo Da Vinci-nk.

Bár az utolsó vacsorát nem ő fogja megfesteni, de mi használhatjuk arra, hogy a következő vacsora hozzávalóit, vagy éppen ötleteit ide véssük fel. Mennyiszer elhangzik az a mondat a lakásban, hogy

“Mi legyen a kaja?”,

és az arra adott válaszok ne úgy kezdődjenek, hogy “Nekem mindegy”, hanem a táblára akár komplett étlapot is írhatunk. De egy biztos, ha bármi eszünkbe jut, tudjuk hová írni.

Jobb, mintha lefestenéd a falat fekete krétatábla festékkel?
Az sem rossz ötlet, ez annyival jobb, hogy nem cseszed szét a falat, könnyen leveszed, akár újra is ragaszthatod. Lásd lejjebb a tesztünknél.

Méretre vághatod, akár egymás mellé is rakhatod, vagy később is használhatód 2 méter hosszú 45 cm széles feltekercselt öntapadós krétafalat. Szivaccsal könnyedén letörölhető, még környezetbarát is!

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

Akár többször le és felragasztható egy adott darab, amit levágsz. Főleg igazgatás közben lesz ez fontos számodra. Na, de a fal lehúzás! Ha éppen leszednéd, akkor jó hírűn van!  Nem hagy nyomot, nem szedi le a falat! 

Termékadatok:

  • Mérete: 200 x 45 cm
  • Vinyl felület
  • A táblára hagyományos krétával lehet írni és szivaccsal azt letörölni
  • Falra, ajtóra, bútorra alkalmas
  • A felragasztott tábla bármikor, a felület sérülése nélkül eltávolítható

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.