Nyilas horoszkóp tigrisszem ásvány karkötő

2.274Ft

Ezt a szerencsehozó karkötőt kifejezetten a Nyilas csillagjegy szülöttei (11.23. – 12.21.) számára terveztük és készítettük. Az ásvány gyöngyök, amikből a karkötő áll, 8mm-es tigrisszemek, melyek egy acél köztes elemben vannak elhelyezve, amelyen 3 szimbólum is megtalálható. A gyöngyök gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása.

10 dolog, ami jellemző a nyilas jegyben születettekre (11.23. – 12.21.): Melyik illik rád vagy ismerősödre

  1. Bátor és merész
  2. Határozott és kezdeményező
  3. Szabadság iránti vágy
  4. Magas értékrend
  5. Az igazságosság iránti elkötelezettség
  6. Emocionálisan magas fokú önkontroll
  7. Érdeklődés a spirituális témák iránt
  8. Igény a tanulásra és a fejlődésre
  9. Nyitottság a változásokra és a kihívásokra
  10. Magas szintű önreflexió és önismeret.

A tigrisszem ásvány hatásai röviden: A tigrisszemnek számtalan előnyös hatása van, ami spirituális síkon nyújt segítséget. Elősegíti a “tiszta” szemmel látást, amivel magunkat és a környezetünket is jobban láthatjuk. Ez a fokozott megfigyelési képesség segít döntéseket hozni és problémákat megoldani, különösen a nehéz döntések meghozatalánál. A tigrisszem ezen kívül megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat, melynek helyét belső béke és védettség érzete veszi át. A kő ideális választás tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell hoznunk.

Az ásványok és kristályok már az őskorban is használatban voltak a test, lélek és érzelmek harmóniájának fenntartására. Az ősi kultúrákban ezek az ásványok népszerűek voltak. Az évszázadok alatt sok tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Az ásvány ékszerek leírása a szakirodalom alapján készült összegzéseken alapul. Az ásványok viselése, használata nem helyettesíti a modern orvostudományt. 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.