Mérleg horoszkóp jáde ásvány karkötő

2.274Ft

A Mérleg jegy szülöttei számára kifejezetten tervezett szerencsehozó karkötő, amelynek középpontjában a jáde ásvány gyöngyök állnak. Az 8 mm-es gyöngyök egy acél köztes elemben vannak elhelyezve, amelyen 3 szimbólum is látható. A gyöngyök kényelmesen hordhatók, mivel gumira vannak felfűzve. A mérleg (09.24. – 10.23.) jegy passzoló karkötő.

10 dolog, ami jellemző a mérleg jegyben születettekre (09.24. – 10.23.): Melyik illik rád vagy ismerősödre?

  1. Kiegyensúlyozott életet élnek.
  2. Igazságérzetük erős.
  3. Jó kommunikátorok.
  4. Szociális készségeik jók.
  5. Értékelik az esztétikát és a harmóniát.
  6. Szeretnek békét és egyensúlyt teremteni.
  7. Képesek mások nézőpontjának megértésére.
  8. Diplomáciai képességeik jók.
  9. Kitartóak és állhatatosak.
  10. Toleránsak és nyitottak a változásra.

A jáde hatásáról: Segít növelni az életkedvünket és az öröm érzését. Erősíti a szeretetet és a harmónia iránti igényünket bennünk.

Az ásványok és kristályok már az őskorban is használatban voltak a test, lélek és érzelmek harmóniájának fenntartására. Az ősi kultúrákban ezek az ásványok népszerűek voltak. Az évszázadok alatt sok tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Az ásvány ékszerek leírása a szakirodalom alapján készült összegzéseken alapul. Az ásványok viselése, használata nem helyettesíti a modern orvostudományt. 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.