Lego bögre

6.090Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Mindennap más bögre?

Eléggé furcsán nézne ki a konyhában. Ilyen-olyan, különböző formájú, feliratú bögre. Na most képzeld el, hogy olyan bögréd van, ami akár mindennap más!  A kulcs az egészben, ahogy a képen is látod, hogy könnyedén hozzá tudsz illeszteni különböző legóelemeket.

A fantáziád is szárnyalhat, gondolj bele, hogy akár még kerekeket is szerelhetsz  rá. Mondjuk én biztosan lelökném és máris kávéfoltot kellene tisztítanom, vagy éppen teafoltot. (lejjebb látsz rá példát)

A Lego egyébként is gondoskodik róla, hogy különböző témában adjon ki készleteket. Így akár Indiana Jones, akár a Star Wars a kedvencünk, rá kerülhet a bögrére. Lehet érdemes lesz befutni egy Lego store-ba? Bár nem nehéz találni a környezetünkben ilyen építőelemeket.

Majd figyelj rá, hogy a bögre mellé csak néhány építőelemet tartalmaz.

Ideje leporolni az otthoni legókészletet?

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

A bögre nagyobb, mint gondoltam, elég sok különböző építőelemmel (márkával) kompatibilis. Mi Lego készletet vettünk hozzá, hogy kipróbáljuk. Masszív, de ha rápakolsz sok mindent, akkor egészen biztosan nehéz lesz elmosni. Azon gondolkodtuk, hogy vajon még mire lehet használni, mert persze a bögre funkciót ellátja, de egészen biztosan jól mutat az irodában, vagy akár a lakásban is dekorelemként. Egy geek, vagy éppen legófanatikus polcán abszolút ott a helye!

Termékadatok

  • Bögre építőkockákból, nem csak gyerekeknek
  • Idd meg a kávéd és építs valamit
  • Különböző fajta legóval összeillik
  • A csomagolás néhány építőelemet tartalmaz
  • A mosogatógépet nem kedveli
  • Élelmiszer biztonságos műanyagból készült
  • Több színben is elérhető a partner webshopunkban: fekete, piros, kék, sötétszürke

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.