Kos horoszkóp hematit ásvány karkötő

2.404Ft

Ez a szerencsehozó karkötő kifejezetten a kos csillagjegy szülötteinek készült. Az 8mm-es hematit ásvány gyöngyökből álló karkötő a kos (03.21 – 04.20) jegyhez passzol, és egy acél köztes elemben három szimbólum található. A gumira felfűzött ásvány golyók biztosítják a kényelmes viselést.

10 dolog, ami jellemző a kos jegyben születettekre (03.21. – 04.20.): Melyik illik rád vagy ismerősödre?

  1. A kosok általában bátrak és merészek.
  2. Szeretnek vezetni és irányítani másokat.
  3. Kitartóak és eltökéltek céljaik elérésében.
  4. Gyakran nagyon ambiciózusak.
  5. Szeretik a kihívásokat és a kalandot.
  6. Nyitottak a változásokra és rugalmasak.
  7. Döntésképesek és gyorsan reagálnak.
  8. Függetlenek és önállóak.
  9. Gyakran jóképűek és magabiztosak.
  10. Erős érzelmekkel rendelkeznek, de nehéz őket megtörni.

A Hematit hatása: Az ásvány képes építeni egy védőkorlátot körülötted, ami segít bátrabban és céltudatosabban mozogni a világban, valamint ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit növeli a dinamikádat, vitalitásodat, aktiválja az akaraterődet, így javítva az életminőségeden. Mivel aktiváló hatású, ezért pihenéskor nem ajánlott használni.

Az ásványok hatása nem függ a horoszkópodtól, ezért más jegy szülöttei is bátran viselhetik a karkötőt. Mindig az a szerencsehozó ásványt válaszd, ami a leginkább vonz.

A természetes anyagok miatt az ásványok árnyalatai minimálisan eltérhetnek a képeken láthatóktól, és nincs két tökéletesen egyforma ásvány. Az ásványok darabszáma a karkötőben csuklómérettől függően eltérhet a képeken láthatótól.

Az ásványok és kristályok már az őskorban is használatban voltak a test, lélek és érzelmek harmóniájának fenntartására. Az ősi kultúrákban ezek az ásványok népszerűek voltak. Az évszázadok alatt sok tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Az ásvány ékszerek leírása a szakirodalom alapján készült összegzéseken alapul. Az ásványok viselése, használata nem helyettesíti a modern orvostudományt. 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.