Kaparós Magyarország térkép Deluxe

8.490Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Kaparj élményeket!

Voltál már az ország egyik legnyugatibb településén Szombathelyen, vagy a királyok városában, Székesfehérváron? Amennyiben még nem, akkor itt a lehetőség! Ugyanis a térkép lényege, hogy azokat a helyeket, legyen az város, múzeum, vár, kastély, lekaparhatod, miután azokat meglátogattad. Hasonló élményekkel jár, mint egy kaparós sorsjegy lekaparása, azonban itt biztos a nyeremény, hiszen élménnyel gazdagodsz. Az aranyfóliát lekaparva jelzed, hogy az adott helyen már jártál, és közben látod a még felfedezésre váró helyeket.

Jé, ez Magyarország?!

Biztosan neked is volt már olyan egy kirándulás alkalmával, hogy meglepődtél, hogy az adott helyszín kis hazánkban van. A covid-19 sokunknak mutatta meg, hogy itthon is van még sok látnivaló, pedig csak egy karnyújtásnyira van tőlünk.

Saját magadat is meglepheted vele, de hogyha  valaki olyannak keresel ajándékot, aki szeret utazni, felfedezni a világot vagy éppen Magyarországot, akkor biztosra mehetsz, hogy ez elnyeri tetszését. Személyes véleményem szerint mivel nagyobb az esélye annak, hogy Magyarországot körbe járja, mint a világot, így sokkal jobb, mint a hasonló kaliberű világtérkép. Különlegessége még abban is rejlik, hogyha ajándékba adod, akkor nemcsak az átadáskor fognak neki örülni, hanem későbbi élményszerzés közben is.

A térkép jól mutat majd a szobád, vagy nappalid falán. Mivel az a cél, hogy az egész térkép lekaparásra kerüljön, így arra ösztönöz, hogy minél jobban felfedezd Magyarországot, méghozzá szórakoztató módon.

Ilyen hengeres dobozban kapod meg a kaparós térképet, ami egyébként sokkal nagyobb, mint amit elsőre gondolnál. Deluxe az deluxe.

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

A termék mérete valóban deluxe, és a minőségével is meg voltunk elégedve, mindezt ilyen alacsony ár mellett tényleg jó vétel. Ami számunkra nem tetszett, hogy a számozott nevezetességek között volt néhány, ami hiányzik, sokkal jobbakat is rátehettek volna. Vagy a készítők azt akarták, hogy tényleg ismerjük meg kis hazánk minden apró pontját? Ennek ellenére a termék minket meggyőzött, aprólékos kidolgozás, minőségi anyaghasználat. Igen ez a falra való! 

Termékadatok

A kaparós Magyarország térkép 88 emlékmű határzónát tartalmaz:
Magyarország 68 kiválasztott emlékműve és helye (múzeumok, barlangok, fürdők, hegycsúcsok, várak és kastélyok)
a 20 legnagyobb magyar város, melyek lakossága meghaladja a 30.000 főt, hogy ezek segítsék az eligazodást a térképen.

  • A térkép mérete: 90 x 60 cm
  • A térkép két rétegből áll – a felső, lekaparható rétet és az alsó, kézzel rajzolt védőburkolattal
  • Anyaga: papír, laminált, színes fólia
  • Ajándéktubusba csomagolva, melynek mérete: 68 x 8 x 8 cm
  • A csomagolás keretet nem tartalmaz

Én világutazó is vagyok!

Ha világutazó vagy, szeretsz új kultúrákat megismerni, vagy csak szereted kihasználni az olcsó repülőjegyeket, akkor már csak az van hátra, hogy bejelöld a térképen merre is jártál.  Kattints ide, ha ezt is meg szeretnéd nézni! 

 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.