Iron & Glory fából készült sudoku tábla

7.190Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Még tovább tart a sudokuzás élménye

Kell majd egy kis rákészülés, hogy el tudd kezdeni a sudokuzást. Az adott feladványhoz neked kell “feltenni” a számokat a táblára, ami azért eltart néhány percig. Aki már vér profi a sudokuzásban, annak is nagy élmény vele játszani. Az pedig, hogy fából készült még emel a prémium játék érzésünkön.

A sudoku készlethez tartozik feladvány füzet is, ami szerencsére könnyen értelmezhető, hiszen a feladványok csupán számokból állnak.

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

A termék pont az volt, amire számítottunk. Egy elegáns, prémium, fa játék. Ahogy letettük az asztalra és elkezdtük ketten a párommal feltenni az egyik feladvány számait, belém hasított: Jéé ezt ketten is kényelmesen tudjuk játszani. És bizony így volt. A számoknál éreztem egyedül kisebb hátrányát a terméknek. Egyrészt csak egyik oldalán vannak számok, picit keresgélős a játék, és mindenből csak egy van. Jobb lesz vigyázni a készletre. Mondom ezt úgy, hogy vacsora közben, csak azt hallom, hogy a macskánk kezdett el sudokuzni. Mondanom sem kell a kis számok szanaszét.

Imádtuk! Sokáig fent is lesz az oldalunkon. Ajánljuk akár ajándékba, akár saját magadnak is megvásárlásra.

Termékadatok

  • A sudoku játék luxuskivitelezése
  • Használati utasítás a játékhoz, fejtörők és megfejtések
  • Fából és papírból készül
  • Mérete: 14 x 14 x 2,5 cm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.