Ikrek horoszkóp karneol ásvány karkötő

2.274Ft

Ezt a szerencsehozó karkötő, amelyet kifejezetten az Ikrek jegy szülötteinek terveztünk, 8 mm-es karneol ásvány gyöngyökből áll. Az ásvány gyöngyök gumira vannak felfűzve, ami kényelmet biztosít a hordáskor. A karkötőben található acél köztes elem három szimbólumot tartalmaz, amely passzol az Ikrek (05.21-06.21.) jegyhez.

10 dolog, ami jellemző az ikrek jegyben születettekre (05.21-06.21.): Melyik illik rád vagy ismerősödre?

  1. Tudásra éhesek és sokoldalúak
  2. Kreatívak és sok szempontot szem előtt tartók
  3. Kommunikatívak és könnyen beszélgetnek másokkal
  4. Jó humorérzékkel rendelkeznek
  5. Imádják a változatosságot és a kalandokat
  6. Bizonytalanok és könnyen megváltoztatják az álláspontjukat
  7. Sokszor nem tartják meg a szavukat
  8. Élénkek és energikusak
  9. Szociálisak és nyitottak az emberekkel való kapcsolatokra
  10. Szerethetik a figyelem középpontjában lenni, de ugyanakkor kritikusak is.

A karneol ásvány sajátossága: Ez a kő a magabiztosság, a bátorság, a kezdeményezőkészség és a nyitottság jelképévé válik. Segít megteremteni a kényelmes otthonosságérzetet a környezetében, valamint növeli a motiváltságunkat. Elősegíti a karrierünkben és személyes ügyeinkben elért nagyobb sikereket, mivel erősíti a belső indíttatásainkat.

Az ásványok és kristályok már az őskorban is használatban voltak a test, lélek és érzelmek harmóniájának fenntartására. Az ősi kultúrákban ezek az ásványok népszerűek voltak. Az évszázadok alatt sok tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Az ásvány ékszerek leírása a szakirodalom alapján készült összegzéseken alapul. Az ásványok viselése, használata nem helyettesíti a modern orvostudományt. 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.