Grow it - Fűszernövény

6.490Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Saját fűszernövények – Már az ültetés, gondozás is élmény, hát még az, amikor kibújnak, majd használni is tudjuk a konyhában

Ha te, vagy akár ismerősöd (akinek ajándékba szánod) szeret a konyhában mozogni, vagy szeret kertészkedni, netalántán szeretne belecsapni a balkonkertészkedésbe, akkor ez a fűszernövény készlet pont ideális.

Az ilyen termékekre mondjuk azt, hogy Kétszer is örül, akinek azt vesszük. Sőt igazán aktív ajándék, vagy éppen izgalmas termék ez a készlet, hiszen ezzel bizony foglalkozni kell. És persze várni, hogy történjen valami, ami szintén elhúzza az élményt. Szerencsére úgy van kialakítva a termék, hogy mellé nem lőhetünk, és sikerélményünk is lesz.

Csak egy kis érdekesség, hogy mi a párommal próbáltuk ki, ültettük el a magokat és bizony igazi minőségi közös kis program született belőle.

Néhány hét és 5 fűszernövényt is használni tudsz a konyhában. Kapsz cserepet, földet, tápoldatot, és persze a magokat! Persze kell némi fény, mégse csalánt nevelsz. Mondjuk a menta pont olyan lenne. Na, de a Grow it termékek nemcsak neked okozhatnak örömet, hanem annak is, akinek adod őket. Megkapja, már örül, utána sikerül kikelnie a növénynek ismét van öröm, hát még az “aratáskor”.

Mire számíthatsz? Leteszteltük + használati gyorstalpaló

Grow it herb garden használata, útmutató. A készlet és 3 dl víz elég, hogy elinduljon balkonkertész karrierünk. A dobozban megtaláljuk az 5 fűszert, tápanyag / föld korongokat és a kókuszrostból készült cserepeket. Az árért cserébe valóban jó, hogy van benne 5 különböző fűszer (bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, petrezselyem, snidling), mert valahogy biztosabbnak érzed, hogy sikerélményed lesz. A magok elültetése utána legalább 12 napot kell várnod, hogy sikerélményed legyen. De már az ültetés is izgalmas lesz.

 

5 tápanyag, föld karikát kaptunk, de igazából mindegy is, mert célszerű összegyúrni majd, mikor megvizezzük őket. Egyszerre bele tudod tenni egy tálba, önts hozza 2-3 dl vizet, majd várj, és nyomkodd össze a korongokat.

A tápanyag korongok megdagadnak (nem baj, ha összeáll egy masszává), ha ez kész helyezd bele a kókuszcserepekbe. Majd tedd bele a magokat.

Miután a magok kikeltek, azután tipp, hogy vegyél tápoldatot (akár a közeli virágosnál, kertészetben, vagy például Obi-ban).

A növényjelölő kis pálcikákra rá tudod írni a növény nevét, hogy mégis tudd melyiket-melyikbe ültetted.

 

Kész! Vagyis növekedés előtt állunk!

Ha családi házban laksz, akkor ki is tudod ültetni a kókuszedényekkel együtt. Utóbbi egyébként le is bomlik.

Tehát, 9-12 hónap után beltérben lebomlik a külső tartó (cserép), mi ezért is alkalmazzuk a következőt. Van még ötletünk: Mikor már látjuk, hogy itt bizony “arathatunk” Veszünk egy fadobozt, földdel megtöltjük, majd belehelyezzük egyébként a kókuszedényben már növekedésnek indult fűszereinket.

Termékadatok

A csomagolás tartalma:
1 x csomag bazsalikom magot
1 x csomag kakukkfű magot
1 x csomag rozmaring magot
1 x csomag petrezselyem magot
1 x csomag snidling magot
5 x kókuszrostból készült cserepet
5 x tápanyagot
5 x növényjelölőt
1 x használati utasítást

A csomagolás mérete: 13 x 17 x 10 cm

A csomagolás súlya: 250 g

 

fdsa

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.