Felnőtt kifestő, számfestő készlet

7.990Ft

Több képet is látsz a galériában, amit akár te is meg tudsz festeni a felnőtt kifestő segítségével. Nagyon jó időtöltés, szuper dolog alkotni. A partnerünknél ki tudod választani, hogy milyen képet szeretnél megfesteni, minden eszközt megkapsz hozzá.

A fenti képgalériában láthatsz néhány képet, amelyet akár te is megfesthetsz úgy, hogy rajzórán szenvedtél a képek készítésével, festésével. A számfestő készletekben megkapod az adott képnek a számokból álló változatát, amely természetesen már a festővászonra van nyomva. Majd megkapod a hozzá tartozó színeket, ecsetet és a képkeretet is. Nincs más dolgod, mint a képen látható számozás alapján felhasználni a színeket és vuálá kész is a művészi kép. A készletben kapsz egy képet is, ami alapján látod a színeket és látod azt is, hogy majd milyen végeredménynek kell lennie.

Tapasztalataink alapján több órán át fog tartani a kép megfestése, sőt volt olyan képünk, amit ketten festettünk több tíz órán keresztül. Nagyon jó időtöltés, akár párban is tudjátok csinálni (elég nagy a vászon), igazán ki tudja kapcsolni magát az ember.

A partnerünknél rengeteg képből tudsz választani, legyen az tájkép, állatos, vagy szerelmes párt ábrázoló kép. Kattints ide! 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.