Fa képkeret csipeszekkel

5.790Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírásunkat!

Öltöztesd fel a lakásod az emlékeidet őrző képkerettel!

A legörömtelibb napjaidon készült képeknek nem a képalbumban van a helyük!

Tudtad, hogy ha a képek láttán nosztalgiázol, minden napodat boldogabbá teheted?

Akár bágyadtan a reggeli kávédat iszod, vagy egy fárasztó munkanap után hazaesel, a barátokkal, családdal készült fotókra mindig mosollyal tekintesz majd, ezért mindenképp tedd ki! Persze nem mindegy a körítés, azaz a keret.

Ezt a képkeretet a fotóelőhívó laborokban alkalmazott szárítási folyamat ihlette, ugyanis a zsinegekre helyezett száradó képeket is csipesszel rögzítették.

Ne érd be az egyszerű fotókerettel! Egyedi embernek egyedi képkeret dukál!

Ez biztosan a lakásod egyik ékköve lesz. Ráadásul műanyag helyett igazi fából készült, így tapintásra is prémium minőséget képvisel. A vendégeid biztosan megjegyzik majd, hogy ilyet láttak nálad.

Tudtad, hogy ennél a keretnél pár másodperc alatt kicserélheted a képeket? Nincsenek elhulló rögzítők, vagy könnyen törő üveg, csak a három zsineg és a 12 csipesz, így úgy variálhatod a fotóidat, ahogy te szeretnéd.

Teheted a falra, de egy asztalon, bútoron is kiválóan mutat.

Mire számíthatsz? Leteszteltük

Óriási a termék! Elsőre nem tűnik nagynak, ha ránézel a paraméterekre, de azért az a 48 cm nem kicsi, így ezt vedd számításba, amikor a képkeretet megrendeled. A koptatott megoldás ad egyfajta vintage érzést. A 12 mini csipesz bőven elég a képek felhelyezésére, és akkor is jól néz ki, hogyha nem fekvő képeket teszel bele. Persze az elrendezéssel pitit játszadozni kell. Nincs a képkeretben hátlap, ezt szintén jó tudni.

Termékadatok:

  • Fából készül
  • 3 zsineg és 12 mini csipesz
  • Mérete: 38 x 48 x 1 cm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.