Fa képkeret csipeszekkel (3 fénykép)

3.290Ft

Hívjuk elő a mobilod mélyén lapuló élményeket!

Melyik laptopon, vagy melyik mappában vannak a 4 évvel ezelőtti nyaralás képei, vagy az a legendás baráti összejövetel fotói? És a néhány éve lecserélt mobil kártyáján a képek? Nem kerültek előhívásra? Nem is kell mindent előhívni, csak a legfontosabbakat. Gondolom te is úgy vagy vele, hogy nincs mindenre idő. Sőt ez az olyan amit valamiért halogatunk. Most őszintén, azon kívül, hogy a Facebook vagy Instagram feldob néhány képet emlékként, volt olyan eset, hogy nézegetted a social médiába feltöltött képeket? Na ugye!

Pedig pont az élmények azok, amik erőt adnak egy nehéz naphoz.

Mikor már a képkeret megvásárlásán gondolkozol egy fontos teendőd lesz. Megkeresni a képeket, leporolni a régi mobilokat, laptopokat, számítógépeket.

Social média jó arra, hogy feltöltsünk néhány képet, de sajnos a képminőséget annyira lerontják, hogy azt előhívni nem a legjobb döntés. Kellenek az eredeti képek. Keresd meg őket! Tartsatok egy olyan napot, amikor előbányásszátok a fotókat!

És hová kerülnek ezek a képek? Ebbe az egyei képkeretbe! A csipeszek igazán kiemelik majd a belehelyezett élményeidet. Ahogy láthatod a képen is, nem egy egyszerű képkeret, mert ezt akár falra, de akár asztalra téve is éke lesz a lakásodnak.

Tudod mi a legjobb az egészben? A képmérettel nem is kell foglalkoznod, hiszen felcsipeszeled az emlékeidet!

Termékadatok:

  • Fából készül
  • 3 fényképre (10 x 15 cm)
  • 3 csipeszt tartalmaz
  • Mérete: 43 x 24 x 2,5 cm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.