Deluxe óriás Newton bölcsője

6.990Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

A Newton bölcsője termék egy kifinomultabb változata a “valamit piszkálnom kell” tárgyaknak.

Látványos irodai vagy asztali dísz.

Egy tárgy, ami érzékelteti veled az idő megállíthatatlanságát, Sokan vagyunk úgy, hogy vagy a tollat a kezünkben ütögetjük, miközben tanulunk, vagy matatunk, arrébb teszünk tárgyakat, amikor elakadtunk a munkában. Biztosan téged is segít, hogy csökkents a stresszt. A Newton bölcsője termék egy kifinomultabb változata a “valamit piszkálnom kell” tárgyaknak.

Sőt, dekorációs elemként még a 19-re is lapot húz. Itt majdnem 21-et írtam, mert ez tényleg annyira lebilincselő termék.

Bár tudom, hogy te is tanultál olyanokat a fizika órán, amit nem tudsz hasznosítani, de azt már egészen biztosan te is tapasztaltad a saját bőrödön, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. Lökd meg, és azonnal eszedbe jut, amikor éppen haszontalan feladattal állsz szemben.

A termék árát felteszem arra, hogyha valaki bemegy hozzád, akkor tuti meg akarja pöckölni, még ha nem teszi ezt, hidd el arra gondol. Először a tekintetet vonzza mágnesként, majd a kezeket.

Tudod már, hogy hova teszed?

Üzletembereknek, vállalkozóknak, irodai dolgozóknak természetesen az asztalon a helye. Otthonra a tippünk pedig a dohányzó – vagy íróasztal, vagy az mert egészen biztosan ott laptopozol, tanulsz, a Newton bölcsője pedig igazi stresszlevezető kelléked lesz mindenhez. Egy igazi eleven dísztárgy, a vendégek kedvence.

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

A fémgolyók valóban fémek, mondhatni jó nehezek. A talpazata valóban fa, abszolút üzleti környezetbe illő, de akár otthon a polcon is jól mutat.

Aminél kellett egy kicsit korrigálnunk, hogy a középső golyónál nem teljesen volt szimetrikus a dolog, ezért olyan bénácskán láttuk először a Newton bölcsője jelenséget. De könnyen korrigálni lehetett, egy kis pici celluxxal, ami nem is látszik a vendégek számára. Már több ügyfelünk is szemügyre vette asztalunkon, nagyon tetszik nekik. Tényleg mindenki meg akarja pöckölni!

Termékadatok:

  • Newton bölcsője 5 golyóval
  • Minőségi fából és fémből készül
  • Bizonyítja a lendület fenntarthatóságát
  • Mérete: 17,5 x 18 x 12 cm
  • Súlya: 0,77 kg
  • Nem játék, dekorációként szolgál

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.