Cosori Premium Forrólevegős Sütő (Fekete) CP158-AF-RXB

71.990Ft

Nem kell lemondanod akkor sem a finom ételekről, ha egészséges módon készíted az ételeidet

Figyelem! Előnyöket és hátrányokat is meg fogsz ismerni. Nem az a célunk, hogy megvedd, hanem hogy jót egyél és tudd mire számíthatsz! 

Sokszor hallani, hogy igyekezzünk olaj nélkül főzni, sütni. Nos ez elég nagy kérés, igény egy olyan országban, ahol gyerekkorunk óta olyan ételeket készítünk, amelyek nagy részéhez szükség van olajra. Ám most a rezsiárak növekedésével és egy kicsit egészségre való törekvéssel akár több legyet üthetünk egycsapásra. Mindezt úgy, hogy az ízeket is meg tudjuk tartani. Nos nem vagyok a molekuláris gasztronómia szakavatott tagja, de tény, hogy az olaj rásegített az ízek fokozásában, és megadja azt a keménységet, állagot az ételnek, amit imádunk. Az olajillat pedig lehet időnként zavart minket, de egészen biztosan megindul az ember nyálelválasztása. Nos ez maximum nosztalgia lesz csupán, miután kipróbálod a Cosori forrólevegő sütőjét.

Ha téged az idő is érdekel! 

A hagyományos sütőhöz képest legalább fele annyi idő kell egy sütős étel elkészítéséhez. Ez saját tapasztalat is.

  • Sült burgonyánál azt tapasztaltam, hogy finomabb az íze
  • Vacsorára sütnél kolbászt? Nos se az olajjal nem kell bajlódnod és az idővel sem lesz gondod.  (10-12 perc)

 

 

Van grillrács is. Akár kolbászt, akár saslikot (nyárs) sütsz, ez jól fog jönni.

 

Mit tapasztalhatsz hátrányként?

Készülj fel arra, hogy kell neki hely, a méretei nem kicsit még az alap gépeknek sem. Persze nem is óriásiak, de aki helyhiánnyal szenved, annak lesznek gondjai. Ami talán egy-két embernek zavaró lehet a hangos sípulás, kicsit feltekerték a hangot benne (pl. mikor lejár az adott program…)

 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.