Cica persely gyerekeknek

4.490Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az Eredetiajándékok webshoptól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Különleges perselyt keresel? Most ez az egyik legizgalmasabb persely a piacon!

Csak nem az egyik következő jegybankelnöknek keresel valamilyen széfszerűséget? Ha a perselyen múlik az, hogy tudatosabban álljon már kiskorában a lurkó a pénzhez, akkor ezt kerested.

Cica, kisállat a perselyben. Egy igazán interaktív persely, nemcsak a klasszikus bedobom a pénzt funkciót kapjuk a termék megvásárlásakor. Így már a kisebb gyermeknél is el tudjuk kezdeni a pénzmegtakarításra, pénzügyi tudatosságra nevelést.

A kisgyermeknél sokkal jobban meg tudjuk teremteni a megtakarítás szokását, rávenni a persely használatára, mert egy plusz lépés az, ahogy a Cica “lenyúlja” a pénzt.

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

A méreteket tényleg vedd komolyan, ez nem egy óriási persely (12 x 10 x 9,2 cm), de igazából pont jó méret a gyermekeknek. Mivel belül vagy cica, vagy panda van (ez most éppen cicás), és közben mechanika is van, ami felhozza, így bizony olyan sok apró nem fér bele. Szóval nem ebbe fog összegyűlni 200 forintosokból 500 darab, annyi egészen biztosan nem fér bele.

Masszív, jó minőségű, jól összeillesztett tárgy.  A pénzt könnyű kiszedni belőle, de egyébént egy kisgyermek nehezen fogja kiszedni belőle.

A benne lévő Cica feje és mancsa plüssös anyaggal van bevonva. Ha attól félnél, hogy a gyermeked szétszedi, vagy kiszedi az állatot, akkor azt már el is hessegetheted, mert belül is elég masszívan össze van rakva.

Van hangja is, ami elvileg nyávogás (ha beszél a Cica, akkor azt még nem sikerült lefordítanunk). Hangosnak mondanánk, sajnos nem lehet a hangot kivenni, lekapcsolni. A Pandás változat sokkal halkabb. 

A dobozban nincs elem!

Összességében: Imádjuk a terméket! Azért is került be a válogatásunkba!

Termékadatok: 

  • Persely, amely egy állatkát rejt magában
  • Hangokat ad ki
  • 2 x AA elemre működik (a csomagolás nem tartalmazza)
  • Műanyagból készül
  • Mérete: 12 x 10 x 9,2 cm

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.