Bika horoszkóp aventurin ásvány karkötő

2.274Ft

A bika jegy szülötteinek tervezett szerencsehozó karkötő. Az 8mm-es aventurin ásvány gyöngyökből, és egy acél köztes elemből álló karkötő a bika jegyhez (04.21. – 05.20.) illik. A karkötőn 3 szimbólum is megtalálható. Az ásvány gyöngyök gumira vannak felfűzve, hogy kényelmes legyen hordani.

10 dolog, ami jellemző a bika jegyben születettekre (04.21. – 05.20.): Melyik illik rád vagy ismerősödre?

  1. Kényelmes életvitel fontossága
  2. Nyugodt, lassú tempó
  3. Anyagi javakat szereti gyűjteni
  4. Családjuk és otthonuk elsődleges fontosságú
  5. Türelmes és kitartó személyiség
  6. Nehezen szokik hozzá az új helyzetekhez
  7. Jó barát, bár makacs és gyanakvó is lehet
  8. Derekasan tűri a megpróbáltatásokat
  9. Indulataik határtalanok, ha haragra lobban
  10. Nem bosszúálló, a haragja hamar elszáll.

Aventurin ásvány hatása: Nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre, szívre, segíti az alvást. Segít feloldani a meghúzódó haragot, növeli az önbizalmat, lelkesedést. Feloldja a mélyen rejtőző érzelmi blokkokat, segít elengedni a félelmeket. Növeli a viselő alkalmazkodóképességét, toleranciáját, és egyszerűbbé teszi a konfliktusok megoldását.

Az ásványok és kristályok már az őskorban is használatban voltak a test, lélek és érzelmek harmóniájának fenntartására. Az ősi kultúrákban ezek az ásványok népszerűek voltak. Az évszázadok alatt sok tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Az ásvány ékszerek leírása a szakirodalom alapján készült összegzéseken alapul. Az ásványok viselése, használata nem helyettesíti a modern orvostudományt. 

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.