Ametiszt Buddha ásvány karkötő

4.089Ft

Ezt a terméket is ajánljuk azoknak, akik csillagjegy alapján keresnek ásvány karkötőt. Aki rá tud  Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak, Kos.
A karkötő: 8 mm-es ametiszt ásvány gyöngyökből speciális gumira fűzött ezüst színű Buddha fejjel díszített karkötő.

Az ametiszt egy népszerű kvarc ásvány, melyet achát ásvány belsejében találunk. A színe a mély lila és a halvány levendula közötti skálán változik a benne lévő magnézium és vas mennyiségétől függően. Az ametisztnek királyi ékszerekben játszott szerepe volt, mivel a lila a gazdagságot és a jólétet szimbolizálta.

Lelki hatása: Az ametiszt képes elűzni a rossz gondolatokat és frissességet ad az intelligenciának. Segíti a harag és düh átalakítását szeretet pozitív energiává, valamint tanít, hogyan változtassunk be rögzött viselkedési mintáinkon. A koronacsakra rezonanciája miatt nyugtató hatású stresszes időszakokban, és javítja az alvást. Segít megakadályozni a visszatérő rémálmokat, valamint elősegíti az elmélyülést meditáció során.

Testi hatása: Az ametiszt enyhíti a légzési és asztmatikus problémákat, torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást és javítja a látást, még színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatása van a bőrbetegségekre, és migrénes fejfájás ellen is használják. Méregtelenítő hatású.

Mágikus hatása: Az ametiszt erős védelmező kő, mely védelmet nyújt a tolvajokkal, betörőkkel és átkokkal szemben, valamint segíti a jogos igazság kivívásában.

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.