4Home Thermo cappuccino pohár Hot&Cool 280 ml, 2 db

2.945Ft

Ez egy termékajánló. A terméket partnerünktől az 4home webáruháztól tudod beszerezni a Tovább a rendelés gombra kattintva. Mi megválogatjuk a termékeket, megtapogatjuk, leteszteljük, ellenőrizzük a webshopokat. Megkönnyítjük a keresést! Olvasd el a leírást!

Dizájnos és hasznos kelléke a reggeleknek

Ezek az egyedi, kézzel készített dizájnpoharak új szintre emelik a reggeli kávé és tea fogyasztás élményét. Kézzel készített, könnyű, hőálló boroszilikát duplaüvegből készülnek.

Kiváló hőtartó képességgel rendelkezik, amit te is hamar megtapasztalhatsz. Többlépcsőben fogyasztod a reggeli kávédat, vagy teádat, mert közben ezer más dolgod van? A gyereket készíted az iskolába, miközben a reggeli meetingedre készülsz, vagy éppen egy gyors vasalás közben kortyolgatod az italodat? A pohár a kialakított vákuum segítségével képes az ital ideális hőmérsékletét hosszú ideig megtartani, így nem kell újra és újra melegítened az italodat.

További termékelőny, amit a megkérdezett vásárlók kiemelnek, hogy mivel duplafalú pohárról van szó, így nem kell attól félned, hogy megégeted a kezed a frissen elkészített kávéval vagy teával.

Természetesen a hideg ital is nehezebben melegszik majd fel benne. A hideg italoknál már biztosan tapasztaltad, hogy vízfoltot hagynak az asztalon és poháralátétre is szükséged lehet. Ennél a pohárnál ezt el is felejtheted.

Azért a helyedben nem zsonglőrködnék vele, de a többi üvegpohárral szemben kevésbé törékeny és ellenállóbb a repedéseknek, karcolásoknak.

Valljuk be, hogy te is a design miatt döntesz emelett a termék mellett! Emiatt biztos lehetsz benne, hogy amikor vendégeid érkeznek, és ebben szolgálod fel nekik a kért kávét, akkor ők egy kávéházban fogják érezni magukat. Tökéletesen átlátszó kinézete miatt, bármelyik étkészletben, konyhai enteriőrben megállja a helyét.

Mire számíthatsz? Leteszteltük!

Mikor kibontottuk elsőre azt tűnt fel, hogy milyen könnyű. Szinte pille súlyú, szóval jó lesz odafigyelni mikor ide-oda tesszük. Nem hittem el, hogy 2,8 dl nedű belefér. Kipróbáltam egy másik bögréből öntöttem át teát, és lám-lám tényleg belefér. Csalóka volt ez a dupla kialakítás. A forróság tényleg nem érződik át, bátran megfoghatod a gőzölgő italodat.

Tetszik! Kell!

Termékadatok:

  • kézzel készített
  • dupla üvegfalú, 2,8 dl
  • tökéletesen átlátszó
  • ellenállóbb a mechanikai sérülések ellen
  • magas hőszigetelő tulajdonságok
  • a csomag 2 db poharat tartalmaz

Még csak most indultunk! Igyekszünk minden terméket a lehető legjobban letesztelni! 

Nap mint nap bővül a termékajánlónk. Mivel a legizgalmasabb termékeket szeretnénk kiválasztani, letesztelni, ajánlót írni hozzá, így kicsit hosszabb ideig tart elérni az elsőre kitűzött 50 termék listát. Maradj velünk! 

Kövesd az Ire.hu-t Facebookon! 

Shopping cart

0

No products in the cart.