Mit vegyek az iskolakezdéshez? 5 termék az iskolatáskán túl

A válaszod biztosan az lenne, hogy türelmet, de sajnos azt nem lehet. Nézzük reálisan a dolgokat, így összegyűjtöttünk 5 olyan terméket, dolgot, amire lehet nem gondoltál miközben a gyerek cuccait pórbálod összevadászni az iskolakezdésre. És még lehet találunk is újabbakat, azzal bővítjük is a cikket néhány napon belül.

#1. Asztali lámpa – Rabalux – 10 145 Ft-tól

Egy asztali lámpa minden gyerekszoba fontos kelléke. Valami tartósat szeretnél, igaz? Ami nem esik le, nem lehet lelökni le, sokáig bírja? A pénzedért nem csupán egy jó terméket fogsz kapni, hanem közben támogatsz egy hazai gyárat is. Vegyél hazait! A lámpa alkalmas, hogy egy nagyobb íróasztalt teljesen bevilágítson, akár több szögből is. Legyen a kisgyermeked az új Picasso, vagy éppen Einstein, az őszi / téli korai sötétedés sem lesz akadálya ezzel a lámpával, hogy fessen, olvasson, leckét írjon. A lámpához tartozik egy igazi strapabíró váz, és búra. Messzebb van a konnektor? A vevők visszajelzései alapján ideális a kábel hossza is, így az sem okoz bosszúságot! Az első ilyen lámpa után nem is lesz kérdés, hogy a következő lámpádnak is ezt válaszd, legyen az az irodában, otthon, kisgyermeked íróasztalán, műhelyedben, vagy éppen a varrógépeden. 

Kattints ide a Rabalux megvásárlásához.
A 4Home-tól tudod beszerezni, mindig találunk kedvező árakat.

#2. Lego Dots Írószertartó – 7690 Ft-tól

Hogy egy kis vidámság is kerüljön a gyermeked íróasztalára, remek választás ez a LEGO rakéta formájú írószertartó. Ez nem egy klasszikus, unalmas ceruzatartó, hanem fejleszti a gyermekek képzelőerejét és az önkifejező játékkészségeiket. Vidám és színes. A LEGO® DOTS Ananász tolltartó 41906 készlet, amely 351 darab színes LEGO® DOTS elemet tartalmaz. 

Kattints ide a Lego Dots Ananász írószertartó beszerzéséhez!
A Pepita.hu-n tudod beszerezni ezt a terméket.

Vagy másik megoldás lehet még, ha fiúsabbat keresel, akkor:

A fenti Lego Dots készlet tartalmaz egy magas, kék és fekete, rakétaformájú tolltartót nyitható elülső kerettel, ahová képet vagy rajzot helyezhettek, (például gyermeked kiskedvencét, kedvenc focistáját, énekesét, mesefiguráját). A hátuljában pedig elég hely van a ceruzáknak és más írószereknek. A hozzátartozó színes csempékkel egyedivé varázsolhatjátok a rakétát

Kattints ide a Lego Dots űrhajós irattartó eléréséhez.
A Pepita.hu-n tudod beszerezni ezt a terméket.

#3. Sópárna, sóhegyegyke – 6400 Ft-tól

Este van, a gyereknek fáj a füle, mert az uszodában fülgyulladást kapott. A gyerekorvost hiába hívod, az ügyeletes gyógyszertár nincs belátható távolságon belül, de eszedbe jut, hogy ott a sópárna. Azért, hogy könnyebben vegyétek a betegségekkel járó akadályokat érdemes egy ilyet beszerezni. Sokat kutattunk, hogy milyen sópárnát is ajánljuk, mert bizony sok gyenge dizájnnal megáldott terméket találtunk, nem úgy a Sóhegyecskét! Ez a termék a BabyMontain terméket, és odáig vagyunk érte!

Mire jó a sópárna?

Melegítve a sópárna alkalmazható:

  • középfülgyulladás,
  • hátfájás,
  • ízületi fájdalmak,
  • vese fájdalmak,
  • hasfájás
  • orrdugulás

Hűtve pedig:

  • ficam,
  • zúzódás,
  • rándulás

Kattints ide és nézd meg mit kell tudni a sóhegyecskékről! Szerezz be egyet!
A BabyMontain -től tudod beszerezni a terméket.

#4. BPA mentes kulacsok – 4770 Ft-tól

Maped Kulacs 580ml kékes-zöld / rózsaszín

Biztonságba tudhatod gyermekeid tanszereit az elázástól. Továbbá a BPA mentes terméknek köszönhetően megóvod gyermeked egészségét. A könnyű használhatóság kedvéért egy gombnyomással nyitható a kulacs, mely csöpögésmentes tárolást biztosít, hiszen elzáródik, amikor abba hagyja a gyermeked az ivást. Hogy neked is megkönnyítsük a dolgodat, a kulacs mindkét végén szétszedhető, így minden eleme könnyen tisztítható, mosogatóképben is mosható.

Kattints ide a kékes-zöld kulacs megvásárlásához!
Kattints ide a rózsaszín kulacs megvásárlásához!

#5. Testtartásjavító párna – Vivamax – 4160 Ft-tól

Már kisgyermek korban gondoskodunk kell arról, hogy elkerüljük a rossz testtartást és ezzel járó gerincferdülést. Erre megoldást nyújt a tartásjavító ülőpárna. Szülőértekezleten ülve te is tapasztaltad, hogy milyen kényelmetlenek az iskolai székek, padok. Éppen ezért fontos, hogy legalább otthon ne görnyedve üljön az íróasztal felett gyermekünk.
Ha esténként leülünk a gép elé, akkor érdemes nekünk is elcsennünk a párnát, hiszen használatával megelőzhető felnőtt korban a nyak-, hát-, és gerincfájás.

Kattints ide a testtartásjavító párna megvásárlásához!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Shopping cart

0

No products in the cart.