Különleges képkeretek a csipeszestől a mély képkeretig. És természetesen FA

Nem is tudom, hogy melyikkel kezdjük! Megvan neked is az a szituáció, hogy mikor próbálsz előkotorni egy 4 évvel ezelőtti képet, akkor bizony gondolkodnod kell hogy is fogod letölteni a korábbi mobilodról vagy éppen hol is van az a számítógépen? Időnként érdemes lenne a fotóinkat egy helyre lementeni. Sajnos a digitális kor egyik rákfenéje, hogy a készülékeket gyorsan cseréljük és hát nincs benne a rutinunkban a képek rendezgetése.

Pedig milyen jó program, főleg a hidegebbre forduló őszi napokon! Aztán a következő lépés előhivatni a képeket, a legjobbakat! Aztán irány feltenni a falra, vagy polcra. Most olyan képkereteket gyűjtöttünk össze, amit most akár saját magadnak is érdemes beszerezni, de akár ajándékba is!

1. Mély képkeret csipesszel

Ezt a termék azért népszerű, mert akár a falon, akár egy polcon is mutatós dekorációs elem úgy, hogy közben a támasztékát nem is kell használni. A csipeszes megoldás pedig igazán egyedivé teszi a keretet, és az emlékeinket.

Belefér egy 10 x 15 cm-es kép is, de kisebb is jól mutat benne. Minőségi fa képkeret. A csipeszes rész zsinorja / madzagja nekünk kicsit lazának tűnt, amikor megvettük. Az élére állítva tettük ki a polcra, stabilan áll. A hátulján van akasztó is, hogyha szegre tennéd fel, de értelemszerűen ezt csak így állítva. tudod felhelyezni a falra is, úgy mutat igazán.

Csak menj be a DM-be vagy a Rossman-ba kösd rá a mobilodat, vagy a dugd be a pendrive-odat és hivasd elő a képeket (ha kell módosítsd a méretet).

2. Fa képkert csipeszekkel

Ezt a képkeretet a fotóelőhívó laborokban alkalmazott szárítási folyamat ihlette, ugyanis a zsinegekre helyezett száradó képeket is csipesszel rögzítették. Ez biztosan a lakásod egyik ékköve lesz. Ráadásul műanyag helyett igazi fából készült, így tapintásra is prémium minőséget képvisel. A vendégeid biztosan megjegyzik majd, hogy ilyet láttak nálad.

3. Led csillogó képkeret

Valahogy amikor ránézek erre a képkeretre, a karácsony jut eszembe, és a téli esték. Neked is? A 10 melegfényű kis ledizzót két ceruzaelemmel tudjuk működésre bírni. 10x 15 cm-es képet érdemes belehelyezni.

Kattints ide, hogyha szeretnéd beszerezni a terméket. Ezt még nem teszteltük le, az Eredetiajándékok partnerwebshopnál tudod megvenni. 3030 Ft-ba kerül a poszt megírásakor.

4. Álló képkeret klasszikus és csipeszes megoldással

És akkor mixeljük össze a már bemutatott képkereteket. Felül és alul csipeszes “képkeret”, dizájn felülettel, középen klasszikus képkeret. Fából készült, 42 cm magas 15 cm széles. Kell!

Kattints ide, hogyha szeretnéd beszerezni a terméket. Ezt még nem teszteltük le, de a 4home partnerünktől tudod megvenni. 2400 Ft-ba került a cikk megírásakor.

5. Képkeret falmatrica

Nemcsak dekoratív, de még öko is! Az Inspio.hu partnerwebshopnál találtuk ezt az ötletes megoldást. Öntapadós matricák, amit a képpel együtt fogsz feltenni a falra.

Extra ötlet: Képes kulcstartó

A 40×34 cm-es méret miatt igazán apró képek fognak majd beleférni, de egy fali kulcstartó nem is lehet óriási.

Kattints ide, hogyha szeretnéd beszerezni a terméket. Ezt még nem teszteltük le, az Eredetiajándékok partnerwebshopnál tudod megvenni. Ára 4490 Ft

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Shopping cart

0

No products in the cart.