10+ ajándék, aminek többször is örülni fognak

Tudod milyen az igazán legendás ajándékozó? Aki nem csak kreatív és egyedi ajándékot ad, hanem olyat, aminek kétszer is örülnek, sőt akár háromszor is. Miről van szó? Ahogy meglátod az ajándék ötleteket, máris rájössz mire gondolok. Ezt a listát folyamatosan frissítjük és új ötletekkel gyűjtünk számodra!

Kezdjük a legizgalmasabbakkal!

1. Grow It fűszernövény a séfek séfjének.

Nevelj fűszernövényeket box

Néhány hét és 5 fűszernövényt is használni tudsz a konyhában. Kapsz cserepet, földet, tápoldatot, és persze a magokat! Persze kell némi fény, mégse csalánt nevelsz. Mondjuk a menta pont olyan lenne. Na de a Grow it termékek nemcsak neked okozhatnak örömet, hanem annak is, akinek adod őket. Megkapja, már örül, utána sikerül kikelnie a növénynek ismét van öröm, hát még az “aratáskor”.

Kattints a képre, ha érdekel!

2. Legó bögre

Nemcsak egyedi bögréd lesz, de akár mindennap más lehet. Akár kereket is tudsz rátenni, ha persze van kéznél olyan Lego-elem. Mondjuk nekem biztosan legurulna az asztalról, de biztosan látványos lenne. Ideje leporolni az otthoni legókészletet?

Több színben is elérhető a partner webshopunkban: fekete, piros, kék, sötétszürke.

Kattints az alábbi képre, ha érdekel!

3. Newton golyói, akarom mondai bölcsője

Üzletembereknek, menedzsereknek tökéletes ajándék, de én most magamat is megleptem vele. Valóban mindenki meg akarja pöckölni, aki meglátja. Nézd csak, látványos is!

Akár a tárgyaló -, íróasztalra, akár a polcón is jól mutat, de egyik ismerősömnél a dohányzóasztal éke volt ez kis fizikai demonstrációval is felérő dísztárgy. És tapasztalat, hogy valóban stresszcsökkentő hatású.

Kattints a képre, ha érdekel!

4. Fa képkeret csipeszekkel

Ez a termékkategória annyira megtetszett, mármint a fa képkeret csipeszekkel, hogy mi is berendeltünk otthonra is. Könnyű kicserélni a képeket, bármilyen képméret beleilleszthető, jó persze nem 100 cm X 100 cm-es, de érted biztosan mire gondolok.

Ezeket a képkeretet a fotóelőhívó laborokban alkalmazott szárítási folyamat ihlette, ugyanis a zsinegekre helyezett száradó képeket is csipesszel rögzítették, de most te a már előhívott képeket fogod.

Melyik laptopon, vagy melyik mappában vannak a 4 évvel ezelőtti nyaralás képei, vagy az a legendás baráti összejövetel fotói? Ideje előszedni őket, és előhivatni!

Ne érd be az egyszerű fotókerettel!

5. BIG BULL alumínium papírnehezék

2,2 kilógramm extravagáns dísztárgy, akarom mondani használati tárgy. Na nem kondizásra értem, pedig arra is alkalmas, pont kézre állna. Na, de a funkciója papírnehezék, ami sokszor jól jöhet akár az irodában, akár az otthonodban.

Kattints a képre, ha érdekel!

6. Kaparós Magyarország térkép

Saját magadat is meglepheted vele, de hogyha valaki olyannak keresel ajándékot, aki szeret utazni, felfedezni a világot vagy éppen Magyarországot, akkor biztosra mehetsz, hogy ez elnyeri tetszését. Személyes véleményem szerint mivel nagyobb az esélye annak, hogy Magyarországot körbe járja, mint a világot, így sokkal jobb, mint a hasonló kaliberű világtérkép. Különlegessége még abban is rejlik, hogyha ajándékba adod, akkor nemcsak az átadáskor fognak neki örülni, hanem későbbi élményszerzés közben is.

Mivel az a cél, hogy az egész térkép lekaparásra kerüljön, így arra ösztönöz minket, hogy minél jobban felfedezzük Magyarországot, méghozzá szórakoztató módon.

És itt megálltunk! Mert még tart a termékvadászat!

Mi a legjobb termékeket akarjuk neked megmutatni, amivel valóban jól jársz, sőt amit mi magunk is leteszteltünk. Nézz vissza később! Jegyezd, IRE.hu. Sőt tudod mit! Kövess be minket Facebookon!

Vagy nézz körül az oldalunkon! Kattints ide az összes termék eléréséhez!

Fotó: Icons8 Team / Unsplash

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Shopping cart

0

No products in the cart.